12 en 13 oktober 2019

Xsasa Bridal Experience

12 en 13 oktober 2019

Xsasa Bridal Experience

locatie: De Rietschans Haren

De presentatie van de nieuwe 2020 bruidsmode collectie. Met demonstraties en workshops van geselecteerde trouwpartners die uitgebreide informatie verstrekken over allerlei aspecten van jouw huwelijk. Ga jij trouwen in 2020? Dan mag je dit event niet missen. Kom langs, gezellig met je vriend, je moeder of vriendin(nen). 

De Xsasa Bridal Experience belooft een echte bruidsbeleving te worden! Bij binnenkomst worden jij en je vriend of jouw vriendinnen welkom geheten en ontvangen met een glaasje bubbels. Tussendoor kan je genieten van verschillende hapjes.

De gehele verdieping van de Rietschans (met prachtig uitzicht over het Paterswoldse meer) wordt omgetoverd in een zaal waar tientallen bruidsmodepoppen zijn uitgelicht in diverse corners en aangekleed in verschillende stijlen. Je krijgt zo alle gelegenheid om uitgebreid de nieuwste trouwjurken collectie 2020 te bekijken, zodat je een perfect beeld krijgt van de laatste trends op dit moment. En natuurlijk zijn onze adviseuses beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Er draaien videopresentaties van verschillende (bruidsmode) leveranciers. Ook worden er korte presentaties/workshops gegeven, gedurende de hele dag, onder andere op het gebied van styling, make-up  etc en meer. Je kunt leuke prijzen winnen of met je vriendinnen op de foto gaan of wat dacht  van een funpas met je vriendin?

We hebben ook  een groep geselecteerde professionals uitgenodigd, die uitvoerig informatie bieden over allerlei aspecten van jouw bruiloft. Onze partners deze keer zijn:

Casino Royal Music – coverband

Jeroen Koeten – fotograaf

Mooi Natuurlijk – bruidsstyling – visagie

Martin van Dalen – juwelier

Disco-n-action – bruiloft D.J.

Mooisa fotografie – fotograaf

Vertrouwd Wedding Planning – weddingplanner

WeddingLine – handgeschreven krijtborden

Bake my Day – cupcakes -taarten

Fotodoos.nl – photobooth

Madame Laurine – borrelhapjes

Bij binnenkomst ontvang je het programma waarin de workshop tijden staan aangegeven en bij vertrek ontvangt elke aanstaande bruid een leuke goodiebag.

Experience datum/tijd

Zaterdag 12 oktober: van 14.00 uur tot 20.00 uur.

Zondag 13 oktober: van 11.00 uur tot 17:00 uur

Tickets bestellen

Er is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar, bestel daarom nu snel jouw ticket!  Je kunt deze nu tegen gereduceerd tarief  in de voorverkoop bestellen voor € 5,00 p.p. (inclusief welkomstdrankje en hapjes).