Vacature

Werken bij Xsasa bruidsmode

XSASA ZOEKT JOU

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Ons team is bijna compleet. We zoeken nog één leuke collega. Wil jij straks werken bij de leukste en mooiste (bruids)modezaak van Noord Nederland?

Xsasa gaat naar Haren! Eind dit jaar verhuizen wij vanuit het centrum van Groningen naar de Brinkhorst in Haren. Een nieuwe grotere locatie voor een optimale bruidsbeleving én de mooiste collecties trouwjurken voor aanstaande bruiden uit heel Noord Nederland.

Bruidsmode Adviseuse / Styliste
Een vlotte representatieve adviseuse/styliste, parttime, voor 1- 2 dagen in de week. Daarnaast ben je, op oproepbasis, beschikbaar om in drukke tijden bij te springen en om in te vallen bij eventuele ziekte. In dat verband is het een voordeel als je in de regio Haren woont. Een flexibele instelling met betrekking tot werktijden is gewenst.
 
Je hebt affiniteit met de (bruids)mode, bent commercieel ingesteld en je kunt zelfstandig werken. Het contact met aanstaande bruiden vind je het leukste wat er is. Je beschikt natuurlijk over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed verkopen.

Ervaring in het hogere segment mode is een pré. Goed Engels kunnen spreken is een must en je bent bereid om op zaterdagen of op een avond te werken. Denk jij dat je over voldoende capaciteiten beschikt? Stuur dan een mailtje met je motivatie en c.v. + foto naar vacature@xsasa.nl

kom langs bij Xsasa

Beeldschoon met een droomjurk uit onze collectie