Werkwijze

Over Xsasa

Welkom bij Xsasa

Wil je bruidsjurken bekijken en passen, dan kan je online een afspraak maken. Wij zorgen ervoor dat je in een intieme, gezellige sfeer jouw droomjapon kan vinden. En natuurlijk mag je bij ons zelf de japonnen uitzoeken die jij wilt passen.

Soms komt een aanstaande bruid bij ons binnen zonder dat een afspraak is gemaakt. Dat mag natuurlijk, je bent ook dan van harte welkom, maar we adviseren het niet. Je loopt het risico dat we met een bruid bezig zijn en je niet kunnen helpen. En die teleurstelling willen we je echt besparen. Een afspraak biedt jou de zekerheid dat er alle tijd is om onze bruidscollectie en de bruidsjurken te bekijken en te passen.

Hou het intiem

Hoe groter de groep, hoe meer personen er mee komen, des te meer meningen en hoe lastiger voor jou de beslissing kan worden. Ons advies: neem niet meer dan twee of drie familieleden en/of vriendinnen mee. Met een kleine groep blijft het intiem en persoonlijk. Tip: je kunt natuurlijk ook altijd nog anderen meenemen tijdens het uitzoeken van je accessoires.

Tijdens je eerste pasafspraak reserveren we voor jou 2 uur. Je hebt dan alle tijd om, samen met onze adviseuse, veel verschillende trouwjurken te passen en je wordt daarbij van top tot teen aangekleed met accessoires zoals schoenen, lingerie en sieraden.

Plan op tijd je afspraak in! Een online afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt dan ook direct kiezen uit de nog beschikbare tijden op de door jou gewenste dag. Telefonisch kan natuurlijk ook op 050-3119741. Belangrijk: Door de toenemende drukte bij Xsasa loopt onze agenda altijd snel vol. Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak en hou ook rekening met de levertijden.

Levertijd trouwjurken

Heb je uiteindelijk “de trouwjurk van je dromen gevonden” dan gaan we deze voor jou bestellen. De levertijden kunnen variëren per leverancier/ontwerper. Afhankelijk van je uiteindelijke keuze zal de levertijd veelal 8 tot 20 weken bedragen. Hou hier rekening mee met het plannen van je eerste pasafspraak! Het zou bijzonder jammer zijn als jij je trouwjurk hebt gevonden en dat we deze niet voor je kunnen bestellen omdat de jurk niet meer op tijd geleverd kan worden.

Direct uit voorraad

Is het echt kort dag , ga je op korte termijn trouwen en ben je nog op zoek naar jouw trouwjurk? Ook dan zijn er vaak nog wel mogelijkheden. Xsasa  kan dan altijd nog uit voorraad verkopen, maar je keuze zal wel beperkter zijn. Het beste wat je dan kunt doen is om telefonisch met ons contact zoeken, dan kunnen wij snel nagaan welke mogelijkheden er nog zijn voor jou.

Soms, als het erg druk is,  kunnen we niet direct een telefoontje beantwoorden. Stuur dan een mailtje naar service@xsasa.nl We reageren dan z.s.m.

Wil je nog meer weten? Kijk dan ook in onze veelgestelde vragen.

kom langs bij Xsasa

Beeldschoon  met een droomjurk uit onze collecties