Laagste prijs garantie - Xsasa Bruidsmode

Na een zeer succesvolle en uitverkochte Xsasa bruidsshow, afgelopen jaar op het landgoed Lemferdinge organiseert Xsasa ook in 2017 weer een exclusieve bruidsshow op een toplocatie in Noord Nederland. Tijdens de show presenteren onze mannequins een prachtige selectie bruidsjurken uit onze nieuwe 2018 bruidsmode collectie

Locatie: De Rietschans op 4 oktober 2017 - UITVERKOCHT 

Om meer aanstaande bruiden in de gelegenheid te stellen deze bruidsmode show bij te wonen, hebben we dit jaar gekozen voor een nieuwe locatie: de Rietschans, uniek en prachtig gelegen aan het Paterswoldse meer, aan de kant van Haren. De show vind plaats op woensdagavond 4 oktober 2017.

Een heerlijk avondje uit

Je wordt ontvangen met “bubbels” en kunt vervolgens in een sfeervolle setting gaan genieten van een gevarieerde show met topmerken. Je ziet de nieuwste trends voorbij komen inclusief ons nieuwste merk Rosa Clará, exclusief bij Xsasa. Het belooft een erg leuke avond te worden, echt een avondje uit!

Na afloop is er alle gelegenheid voor nadere oriëntatie met muziek en gratis hapjes en drankjes. De geshowde bruidsjurken zijn te bekijken en ook zijn er een aantal geselecteerde bruidspartners aanwezig waar je informatie kunt inwinnen. En natuurlijk nog een leuke verrassing voor als je weer naar huis vertrekt.

Exclusief voor aanstaande bruiden

Ga jij trouwen in 2018, noteer dan deze datum alvast in je agenda en schrijf je in. Om zoveel mogelijk aanstaande bruiden de mogelijkheid te bieden de show bij te wonen kun je maximaal 2 tickets bestellen (elke aanstaande bruid 1 introducee). De tickets kosten € 7,50 per persoon.

Reserveer nu je ticket - Uitverkocht!

De Xsasa bruidsshow is uitsluitend toegankelijk op vertoon van een geldige uitnodiging/ticket. Helaas er zijn geen kaarten meer beschikbaar. De show is UITVERKOCHT! 

Xsasa bruidsshow groot succes - Klik hier voor een impressie.De Xsasa bruidsshow wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bruidspartners