Binnenkort opent in Groningen Bruidsmode Atelier, speciaal voor bruiden met een maatje meer. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor zowel advisering/verkoop als voor versterking van ons eigen naaiatelier.

Verkoopster bruidsmode - parttime

Bruidsmode Atelier is onderdeel van Xsasa bruidsmode en voor deze nieuwe afdeling zoeken wij met ingang van Januari een parttime verkoopster met aantoonbare ervaring in de (bruids)mode.

In verband met onregelmatige werktijden is het een pre als je woonachtig bent in Groningen. Je bent flexibel in werktijden en ook bereid om in de avonduren te werken en op de zaterdag.

Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden, je bent commercieel ingesteld en je kunt je goed inleven in de wensen van de aanstaande bruid.

Wil jij werken in een leuk team op een sfeervolle locatie en denk jij de aanstaande bruiden ook echt te kunnen adviseren in de zoektocht naar de “trouwjurk van hun dromen”, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je c.v. 

Vacature: Coupeuse bruidsmode - parttime

In verband met de start van Bruidsmode Atelier zijn wij op zoek naar een coupeuse bruidsmode die met ingang van maart 2018 ons bestaande coupeuse team komt versterken.

In verband met onregelmatige werktijden is het een pre als je woonachtig bent in Groningen en je bent flexibel in de werktijden. De werkzaamheden concentreren zich voornamelijk in de periode maart tot september.

Je beschikt over goede contactuele vaardigheden. Tijdens de doorpas sessies bespreek je samen met de klant de gewenste aanpassingen. Je zorgt er vervolgens voor dat alles perfect wordt uitgevoerd, zodat onze bruiden stralend de zaak verlaten.

Heb je geen ervaring in de bruidsmode, maar ben je net afgestudeerd en heb je wel de juiste praktijkopleiding, ook dan kan je reageren. Wellicht kunnen we dan een instroom traject met jou gaan opstarten.

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je c.v.