Blijf op de hoogte

Nieuws van Xsasa

Xsasa is op zoek naar een (aspirant)bruidsmode adviseuse

Wil jij werken bij Xsasa, de leukste bruidsmodezaak van Noord Nederland? Dan is dit je kans.

Xsasa bruidsmode is op zoek naar een vlotte  verkoopadviseuse bruidsmode parttime, die met ingang van het nieuwe seizoen ons team komt versterken. Je wordt ingezet zowel bij Xsasa bruidsmode als bij onze naastgelegen Trouwjurk Budget Store. 

De werktijden kunnen variëren en worden in overleg vastgesteld. Een flexibele instelling met betrekking tot werktijden is daarom gewenst.  Je wordt in eerste instantie ingepland voor de vrijdag en de zaterdag. Daarnaast in drukke periodes  – op oproepbasis – ook eventueel op de maandag en/of de donderdag.

Je  hebt affiniteit met de (bruids)mode, bent commercieel ingesteld en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ervaring in de (bruids)mode is een  pré, Goed engels kunnen spreken is een must.

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie en vind je het leuk om in een klein team te werken, of ken je iemand die hiervoor geschikt is?

Stuur je c.v. met foto naar Natalie@xsasa.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Xsasa zoekt enthousiaste ondernemers in de mode

Xsasa zoekt enthousiaste ondernemers in de mode

Ondernemer(s) in de mode gezocht

Enthousiaste ondernemer(ster) of stel gezocht met veel affiniteit in de (bruids)mode

Lijkt het jou/jullie geweldig om de leukste modezaak van Groningen te gaan runnen? Lees dan verder.

In 2020 is het 10 jaar geleden dat Xsasa bruidsmode startte aan het Damsterdiep in Groningen. Inmiddels is Xsasa uitgegroeid tot de meest trendy en belangrijkste bruidsmodezaak in de regio, met nu ook de naastgelegen Trouwjurk Budget Store.

Wij zijn inmiddels op een leeftijd beland dat we nog andere dingen willen gaan doen in het leven. Daarom zijn we nu op zoek naar de juiste overname kandida(a)t(en) om Xsasa  – vanaf medio 2020 – de volgende 10 jaar in te loodsen en verder uit te breiden.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar harry@xsasa.nl. Wij nemen vervolgens contact op voor het plannen van een kennismakingsafspraak.

Harry & Trineke Kah

www.xsasa.nl

LET OP: Aan alle aanstaande  bruiden: Ga jij trouwen in 2020? Noteer dan alvast de Xsasa Bridal Experience, medio oktober 2019. De exacte datum en meer info hierover volgt binnenkort op onze website.

Inkoop trouwjurken collectie 2020

Inkoop trouwjurken collectie 2020

Alle grote bruidsbeurzen zijn inmiddels achter de rug.
Wij hebben onze inkoop voor 2020 afgerond en de nieuwste trends weer ingekocht.

Voor de bruiden die in 2020 gaan trouwen: vanaf medio augustus komen de nieuwe collecties binnen! Je bent van harte welkom bij Xsasa in Groningen.