Dutch design

Modeca

Modeca (Dutch Design). Deze collectie wordt alleen verkocht in de betere speciaalzaken. De japonnen zijn ontworpen om elke bruid te laten stralen. “Make magic happen for all brides” is de slogan.

De nieuwste trends zijn in de collectie verwerkt, daarbij gebruikmakend van de mooiste materialen.

N

De mooiste trouwjurk collecties

Ervaar het zelf

N

De nieuwste bruidsmode trends

Alle actuele stijlen en de nieuwste trends

N

Ruime keuze in accessoires

Ale bijpassende bruids accessoires

N

Xsasa laagste prijsgarantie

Als extra zekerheid voor jou

bruidsmode voor jou

Beeldschoon met een droomjurk uit de Modeca collectie

Modeca bridal is een gerenommeerd bruidsmodemerk dat is gevestigd in Nederland. Het merk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1946 toen het begon als een klein winkeltje dat bruidsmode en avondkleding in Oldenzaal, Nederland, verkocht. Na enige tijd evolueerde de focus naar het ontwerpen en creëren van bruidsjurken. Tegenwoordig is Modeca een gevierd merk in de bruidsindustrie, niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

Modeca staat bekend om haar elegante en romantische ontwerpen..De jurken van Modeca zijn gekenmerkt door subtiele silhouetten, luxe stoffen en verfijnde details zoals handgemaakte kralen en delicate kant. Elk stuk is vervaardigd met aandacht voor het kleinste detail, wat zorgt voor een unieke mix van kwaliteit en stijl.

Een van de kenmerkende elementen van Modeca is hun diversiteit aan stijlen. Ze hebben collecties die een breed scala aan smaken en lichaamstypes bedienen, van traditioneel en klassiek tot modern en gedurfd. De collecties bevatten jurken die variëren van eenvoudige, strakke ontwerpen tot volledige baljurken, van bohemien stijlen tot jurken met een vintage uitstraling.

Modeca heeft de mode-industrie beïnvloed met haar innovatieve benadering van bruidsmode. Het merk heeft altijd de nieuwste trends omarmd en deze in hun collecties geïntegreerd, waardoor ze relevant en geliefd blijven bij de moderne bruid. Van 3D-bloemen en lichte, luchtige stoffen tot diepe ruglijnen en illusie halslijnen, Modeca blijft voortdurend de verwachtingen overtreffen met hun inspirerende ontwerpen.

Ondanks hun wereldwijde succes, heeft Modeca altijd haar Nederlandse roots geëerd. Het merk weerspiegelt de Nederlandse waarden van eenvoud, kwaliteit en authentieke design in al haar creaties. Met haar verfijnde en elegant ontworpen bruidsjurken, blijft Modeca een van de meest gevierde merken in de bruidsindustrie.