goed om te weten

De coupeuse

 

Moet jouw bruidsjurk nog vermaakt worden, dan kun je na de accessoire pasafspraak een doorpas afspraak gaan plannen met een ZZP bruidsmode coupeuse.

Onderstaand vind je een lijst van zelfstandige – in bruidsmode gespecialiseerde – coupeuses in de regio. Deze coupeuses kun je zelf benaderen en direct een afspraak met hen gaan plannen op een dag/datum dat jou het beste uitkomt.

Maak op tijd je doorpasafspraak!

Naarmate de zomermaanden dichterbij komen krijgen coupeuses het al drukker.  Ons advies: maak op tijd je doorpasafspraak. We willen beslist niet dat jij in de knel komt. Plan jouw afspraak met de coupeuse daarom zo snel mogelijk.

Wil jij De Jurk niet alleen aan op de mooiste dag van je leven? Wil jij deze prachtige herinnering aan jouw bruiloft graag vaker dragen? B-AS zorgt er niet alleen voor dat jij in jouw droomjurk trouwt, maar ook dat je er nog veel langer van kan genieten!

Wiesje Wierda

Sneek, Atelier - Sneek

Je trouwdag is een hele bijzondere dag, die je de rest van je leven bij zal blijven.
Voor deze dag wil je natuurlijk het beste. Een mooie locatie, lekker eten, en je wilt er prachtig uitzien in unieke en persoonlijke trouwkleding.

Sandra de Leeuw

Paterswolde, Atelier Sans Scrupules

Caroline van Staveren

Hoogezand, Hand Made Bridal Gowns

Ik ben pas tevreden als jij tevreden bent en jij met een grote glimlach en de perfecte jurk hier de deur weer uit gaat.

Heidi Pormes

Assen, Het Modeatelier

Roelie Wink

Dwingeloo, Modeatelier Roelie

Graag maak ik met zorg van je bruidsjurk, Je Droom bruidsjurk.
Je kunt terecht voor kleine en grotere aanpassingen, er is veel mogelijk en maak ik je bruidsjurk graag vakkundig op maat in mijn atelier.

Hennie Bolt

Assen, Atelier le Coq

Een trouwjurk is maatwerk, iedere vrouw is anders … zo creëren we de jurk die voor jouw lichaam gemaakt is, met jouw specifieke wensen.

Elena en Esther

Deventer, Atelier E&E

Prachtig kant en persoonlijke details verwerken, dat is mijn passie!’ Ik ben pas tevreden als ik aan jou zie dat het echt jouw jurk is.

Mirjam van Ling

Zwolle, Mirjam van Ling

kom langs bij Xsasa

Beeldschoon in een trouwjurk uit onze collectie