Actuele Informatie over corona 

Corona maatregelen

Vanaf 3 maart zijn wij weer open!

Plan nu snel jouw afspraak i.v.m. verwachte drukte!

 

Op deze pagina houden wij je op de hoogte over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen in verband met het corona virus.

Deze voorzorgsmaatregelen zijn zowel in het belang van onze aanstaande bruiden en hun gasten, als ook in het belang van de gezondheid van ons eigen team en gelden zolang als noodzakelijk is. Indien nodig worden deze maatregelen  aangepast.

  • Op dit moment mag je maximaal 1 gast meenemen. Vanaf 16 maart zijn 3 gasten mogelijk (op zaterdag maximaal  2).
    Gaat dit wijzigen dan wordt dat op deze pagina vermeld.
  • We vragen je vriendelijk om een mondkapje voor jou en voor je gast(en) mee te nemen.  Mocht je deze vergeten, dan reiken we je bij binnenkomst eentje uit.
  • Bij ontvangst/binnenkomst bieden we jullie de mogelijkheid om je handen te reinigen. Onze adviseuse zal dan ook nog korte instructie/uitleg geven m.b.t  alle maatregelen die we genomen hebben. 
  • In verband met de 1,5 meter regel die wij ook voor ons team belangrijk vinden, vragen we je om één van de gasten  die je meeneemt, je te laten helpen bij het aantrekken van de trouwjurk. Zij wordt dan geïnstrueerd door onze adviseuse. Ons tip hierbij: neem diegene mee die jou ook gaat aankleden bij de bruiloft, dat is dan meteen een goede oefening. 
  • Kom niet als jij of je gast(en) niet 100% bent! Plan in dat geval een nieuwe afspraak.
  • Hou maximale hygiëne regels in acht.
  • Betalingen kunnen uitsluitend nog per pin plaatsvinden.

 Het is een bijzondere situatie waarin we allemaal verkeren en we hopen dat je begrip kunt opbrengen voor onze maatregelen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we je graag ontvangen en er natuurlijk een feestje van maken om jouw droomjurk uit te zoeken.

kom langs bij Xsasa

Beeldschoon met een droomjurk uit onze collectie