de nieuwste bruidsmode trends

De trends in 2019

BOHO / VINTAGE STIJL

Dit jaar is er ontzettend veel keuze in bohemian en vintage trouwjurken. Dit zijn soepel vallende japonnen met prachtig kant. Geweldig leuk om je huwelijk compleet in de bohemian stijl te doen, met bv. foodtrucks, vintage stoelen en kleedjes.

DIEPE V-HALS

We zien steeds meer zeer diepe V-Hals lijnen in de bruidsjaponnen: een sexy super plunge….. Maar vaak is er een stuk transparante of huidkleurige tule tussen gezet, zodat het niet “te bloot” wordt.

3-D LOOK

Door het verwerken van speciale kant, die min of meer bovenop de stof is vastgezet, creëren de designers de zogenaamde 3D look. Het geeft een prachtig effect aan je trouwjurk.

SOEPELE STOFFEN

Ook het komend jaar zijn veel bruidsjaponnen gefabriceerd van schitterende soepele stoffen. Het draagt heerlijk zwierig en luchtig.

OFF-SHOULDERBANDJES

Deze look is alleen voor de “show”, want echt nut hebben deze schouderbanden niet, maar het ziet er wel erg mooi (royal) uit.

Ga je voor een strapless trouwjurk en wil je ook graag zulke schouderbandjes, dan kun je altijd in overleg met de coupeuse bekijken of de schouderbanden er voor je bijgemaakt kunnen worden.

SCHITTERENDE RUGPANDEN

Evenals vorig jaar zijn er ook dit seizoen prachtige rugpanden in de collecties: o.a. diepe, lage ruggen of rugpanden met kant op huidkleurige tule, zodat het de zogenaamde tattoo-look heeft.

TRANSPARANTE TOPS

Dit jaar zie je veel jurken waarbij de top geheel doorschijnend is. Echt iets voor een bruid die van gedurfd en uitdagend houdt. Door het gebruik van kanten applicaties wordt er nog wel wat aan de verbeelding overgelaten.

ILLUSION

Door het verwerken van huidkleurige stof/tule onder het kant krijg je dit effect. Vaak kun je een bruidsjapon met de illusion-look ook wel in het ivoor bestellen, zodat het “nude” effect verdwijnt.

SATIJNEN JAPONNEN

Weer terug van weggeweest, de satijnen trouwjurk, waar geen kant, kraaltjes, kristalletjes e.d. op zitten. Echt een japon voor een mooie rustige, stijlvolle look.

WIJD UITLOPENDE VLINDERMOUWEN

Een nieuwe trend is de uitlopende lange mouw. Een prachtig gezicht.

kom langs bij Xsasa

Beeldschoon met een droomjurk uit onze collectie