de nieuwste bruidsmode trends

De trends 2021

BOHEMIAN

Bohemian  is “hot”. Dit jaar is er ontzettend veel keuze in boho trouwjurken. Veelal zijn deze soepel vallende japonnen met “gehaakt” kant afgewerkt. Geweldige jurken voor een boho/vintage feest helemaal in de sfeer van nu.

LANGE MOUWEN MET TATTOO-LOOK

Mouwen zijn ook dit jaar een grote trend: alle soorten zijn mogelijk. Speciaal zijn de transparante lange mouwen waar gedeeltes kant op is gezet, wat een zogenaamde tattoo-look creëert.

DEEP PLUNGE

Net als vorig jaar zien we veel zeer diepe V-Hals lijnen in de bruidsjaponnen: een sexy super plunge. Vaak is er wel een stuk transparante of huidkleurige tule tussen gezet, zodat het niet “te bloot” wordt.

3D LOOK

Door het verwerken van kant of bloemen, die bovenop de stof zijn vastgezet, of 2 lagen kant over elkaar creëren de designers de zogenaamde 3D look. Dit zorgt voor diepte en extra detail op jouw trouwjurk.

LIEF-ROMANTISCH

Voor de romantische bruid zijn er dit jaar prachtige jurken met een lieve uitstraling.

LAGE RUG

Evenals vorig jaar zijn er ook dit seizoen prachtige rugpanden in de collectie: zonder of met tule en knoopjes.

DOORKIJKEFFECT

Dit jaar zie je veel jurken waarbij de voorpand en/of rugpand geheel doorschijnend is. Echt iets voor een bruid die durft. Door het gebruik van kanten applicaties wordt er nog wel wat aan de verbeelding overgelaten.

MIX & MATCH

Dit jaar hebben we ook een prachtige basisjurk, met een diepe hals én lage rug, in de collectie. Over deze jurk kun je zelf de top kiezen waar jouw voorkeur naar uit gaat. Of door te combineren met verschillende stijlen rokken en topjes kun je ook jouw eigen look creëren. Wanneer je dan ook nog voor het avondfeest weer een andere top, rok of broek aantrekt, verras je de bruiloftsgasten helemaal.

kom langs bij Xsasa

Beeldschoon met een droomjurk uit onze collectie