Welkom bij Xsasa

Afspraak maken

Leuk dat je bij ons een afspraak wilt maken. We hebben een prachtige collectie waar jij jouw droomjurk uit kunt kiezen! Een pasafspraak duurt ongeveer 2 uur. 

Hoe eerder je een afspraak maakt, des te meer keuze je hebt. De zaterdagen zitten snel vol, maar door de week zijn er vaak nog wel mogelijkheden.

Tijden:  Je kunt in principe op alle dagen, behalve de zondag een pas afspraak plannen. Ook ‘s avonds passen – om 18.30 uur – is mogelijk op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

LET OP:  Onderstaand afspraakformulier is alleen bedoeld voor het maken van jouw eerste afspraak. Het is niet mogelijk om voor accessoires een online afspraak in te plannen.

Parkeren: Kom je van buiten Groningen? De ondergrondse parkeergarage zit direct voor onze deur, gemakkelijker kan het niet. Vanaf de Europaweg sla je linksaf het Damsterdiep op en rij je direct de parkeergarage in.

Xsasa Bruidsmode

kom langs bij Xsasa

Beeldschoon met een droomjurk uit onze collectie

Beste bruid,

In verband met de door de overheid ingestelde maatregelen en adviezen betreffende corona gelden ook bij ons extra voorzorgsmaatregelen. Deze voorzorgsmaatregelen zijn zowel in het belang van onze aanstaande bruiden en hun gasten, als ook in het belang van ons eigen team en gelden zolang als noodzakelijk is. Indien nodig worden deze maatregelen verder uitgebreid.

Met ingang van 24 maart 2020 gelden de volgende aangepaste maatregelen:

Het aantal gasten, die je mee kunt nemen voor een pasafspraak wordt gemaximeerd tot 1.

In verband met de 1,5 meter regel die wij voor ons team belangrijk vinden, vragen we je om degene die je meeneemt, je te helpen bij het aantrekken van de trouwjurk. Zij wordt dan geïnstrueerd door onze adviseuse. Ons advies hierbij: neem diegene mee die jou ook gaat aankleden bij de bruiloft, dat is dan meteen een goede oefening.

Kom niet als jij of je gast niet 100% bent! Plan in dat geval een nieuwe afspraak.

Hou maximale hygiëne regels in acht.

Betalingen kunnen uitsluitend nog per pin plaatsvinden.

 NB We hebben bovenstaande maatregelen afgestemd met het RIVM en zij hebben aangegeven dit een goede aanpak te vinden.

Het is een bijzondere situatie waarin we allemaal verkeren en we hopen dat je begrip kunt opbrengen voor onze maatregelen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we je graag ontvangen en er natuurlijk een feestje van maken om jouw droomjurk uit te zoeken.

Tot gauw!

Team Xsasa