welkom bij xsasa

Afspraak maken

Leuk dat je bij ons een afspraak wilt maken. We hebben een prachtige collectie waar jij jouw droomjurk uit kunt kiezen! Een pasafspraak duurt ongeveer 2 uur. 

Hoe eerder je een afspraak maakt, des te meer keuze je hebt. De zaterdagen zitten snel vol, maar door de week zijn er vaak nog wel mogelijkheden.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus en vragen onze gasten deze ook te volgen. Klik hier voor meer informatie.

Tijden:  Je kunt in principe op alle dagen, behalve de zondag een pas afspraak plannen. Ook ‘s avonds passen van 17.30  tot 20.00 uur (aangepaste tijd ivm corona maatregelen) is mogelijk.

LET OP:  Onderstaand afspraakformulier is alleen bedoeld voor het maken van jouw eerste afspraak. Het is niet mogelijk om voor accessoires een online afspraak in te plannen.

Parkeren: Kom je van buiten Groningen? De ondergrondse parkeergarage zit direct voor onze deur, gemakkelijker kan het niet. Vanaf de Europaweg sla je linksaf het Damsterdiep op en rij je direct de parkeergarage in.

Xsasa Bruidsmode

kom langs bij Xsasa

Beeldschoon met een droomjurk uit onze collectie